top of page
last ned (2).png
  • Facebook
  • Instagram

Utsatt til våren 2026: Nettverkstreff i oktober

Updated: Oct 2

Onsdag 8. oktober kan du bli med og lære hvordan vi best tar vare på grønnsaker i sesong. Kvelden er med Maud Astrid som står bak nettsiden reinmat.no. Alle deltakerne skal få lage egne fermenterte grønnsaker de kan ta med hjem. Kanskje blir du inspirert til å fortsette med dette hjemme og lage fermenterte julegaver i år?


Meld deg på - første kvinne til mølla!
Meld deg på - første kvinne til mølla!

Hver deltaker tar med:

  • Forkle

  • Tre glass med tette lokk

  • Egen favoritt-kniv

  • Skjærefjøl


Pris: 490,- per pers.

Det er plass til maks 25 personer, så her er det første kvinne til mølla!


Påmelding: Vipps 490,- til 100522


Sted:

Hole arbeidssenter

Åsaveien 40

3531 Sundvollen


Tid:

Vi kommer tilbake til ny dato våren 2026


Les mer om fermentering på Maud Astrids nettside!


Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd, mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, mer grønnsaker på tallerkenen, mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer, minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn.




Comments


bottom of page