Utsatt til våren 2026: Nettverkstreff i oktober
- Marianne Fure Tangen
- Sep 7
- 1 min read
Updated: Oct 2
Onsdag 8. oktober kan du bli med og lære hvordan vi best tar vare på grønnsaker i sesong. Kvelden er med Maud Astrid som står bak nettsiden reinmat.no. Alle deltakerne skal få lage egne fermenterte grønnsaker de kan ta med hjem. Kanskje blir du inspirert til å fortsette med dette hjemme og lage fermenterte julegaver i år?

Hver deltaker tar med:
Forkle
Tre glass med tette lokk
Egen favoritt-kniv
Skjærefjøl
Pris: 490,- per pers.
Det er plass til maks 25 personer, så her er det første kvinne til mølla!
Påmelding: Vipps 490,- til 100522
Sted:
Hole arbeidssenter
Åsaveien 40
3531 Sundvollen
Tid:
Vi kommer tilbake til ny dato våren 2026
Les mer om fermentering på Maud Astrids nettside!
Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd, mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, mer grønnsaker på tallerkenen, mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer, minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn.
Maud Astrid fra reinmat.no
Comments